איך להכין עוגת קינדר
מאת: עדי דוד
גם אתם מתגעגעים לביצת הקינדר הישנה והטעימה?
עדי הכינה עוגת ביצת קינדר מדליקה!! וכל זה בלי ידע קודם בבצק סוכר… מדהים, כבר אמרנו?!
עדי שילבה את עוגת ההפתעות (הדרכה בקישור) בצורת ביצה בתוספת בצק סוכר.
שלבי ההכנה:
קודם בונים את צורת העוגה
וממלאים אותה במרכז במלא הפתעות מתוקות
אחרי שהצורה מוכנה מורחים את כל העוגה בכל קרם שאתם אוהבים (נוטלה, שחר, גנאש, קצפת וכדומה)
מרדדים בצק סוכר לגודל 3/4 מהעוגה כמו בתמונה, וחותכים בקצוות.
חותכים אותיות באמצעות חותכנים או באמצעות סכין חדה ומדביקים אותם לבצק הסוכר באמצעות קצת מים.
באמצעות סכין חדה חותכים בצק סוכר כתום בצורת הכתם הכתום של הביצה
ומוכן.
עכשיו תודו שהתגעגעתם 🙂
אם גם לכם יש הדרכה מצולמת שהכנתם ותרצו שנפרסם אותה,
מוזמנים לשלוח לנו לכתובת מייל info@mum.co.il
Leave a reply
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.